610423218 / 630630098

Estudia Inglés en Cheltenham

Cheltenham és una bonica ciutat situada en el comptat britànic de Gloucestershire, prop de les ciutats de Gloucester i Cirencester. Té fama en tot el país per ser una ciutat adinerada i “chic”. Amb el descobriment en 1716 d’aigües termals, Cheltenham es va convertir en una destinació de vacances i de relax per a les persones amb poder adquisitu d’Anglaterra, per això també se la coneix com Cheltenham-spa, la ciutat balneari.

Cheltenham és també coneguda per la seua arquitectura victoriana i per ser el lloc on es celebra una de les carreres de cavalls més importants del país, així com un important festival de jazz.
Hui en dia Cheltenham té molt d’atractiu també per la quantitat de tendes, teatres, cinemes, bolera, restaurants… És una ciutat on la diversió i el benestar estan garantits.

La nostra escola d’anglés s’ubica en una escola de xiquetes de gran prestigi en la zona, amb unes instal·lacions de gran qualitat i un magnífic profesorat.
A més d’oferir cursos d’anglés general, s’oferixen intensius com “English for future leaders”, on es reforça de manera molt creativa i pràctica l’anglés oral i l’ablitat de fer presentacions en públic.
Este programa oferix l’opció d’allotjament en residencia o en familia.

Fotos

Cheltenham

Para un correcto funcionamiento de la página y correcta experiencia de usuario utilizamos cookies en esta página. Ver política