610423218 / 630630098

Programas y Cursos de Inglés en Chichester

Any/Trimestre Académic.

Cada vegada són més els pares que aposten per trimestres o anys acadèmics a l'estranger, ja que són nombrosos els seus beneficis per millorar l'anglès de la manera més eficient.

Els estudiants internacionals estudien les seves assignatures amb els estudiants britànics, de manera que hi ha una gran socialització amb nadius.
Hi ha una gran varietat de possibilitats d'assignatures optatives, de manera que s'amplien les seves perspectives acadèmiques i professionals.

A més, viuen en primera persona l'experiència d'estar en un col·legi anglès i residir en el seu campus (on poden triar entre habitació individual o compratida) o conviure amb una família anglesa amb llarga experiència en acollir estudiants.
Els estudiants gaudeixen de les magnífiques instal·lacions que ofereix el campus: gimnàs, teatre, centre esportiu ... a L'edat mínima per estudiar a Chichester és de 15 anys i 11 mesos.

Chichester

Para un correcto funcionamiento de la página y correcta experiencia de usuario utilizamos cookies en esta página. Ver política