610423218 / 630630098

Estudia Inglés en Cirencester

Cirencester és una històrica ciutat que data d'època romana situada al districte dels Cotswolds, a 150km a l'oest de Londres. Aquesta antiga i pintoresca localitat es caracteritza pel seu estil arquitectònic marcadament tradicional.
Cirencester té un petit centre històric amb molt d'encant i bellesa, on els estudiants se senten segurs i tranquils per realitzar les seves compres i gaudir del seu temps lliure.

En aquesta localitat es troba el Royal Agricultural College, i en el seu campus i instal·lacions s'ubica l'escola d'estiu a la qual assisteixen els nostres estudiants. Es tracta d'un conjunt de bells edificis antics en un amplíssim recinte. Residència, menjador, aules, cafeteria, cinema, sala de jocs ... i un immens paratge verd on gaudir sense límits a l'aire lliure.


Cirencester

 

Cirencester Royal Agriculture College

Agricultural College de Cirencester

Aquest programa consta d'un dels millors cursos d'anglès d'estiu, impartit en un lloc fantàstic, combinant l'aprenentatge de l'anglès amb activitats i excursions entretingudes i divertides.

El programa té lloc a les instal·lacions del Agricultural College de Cirencester, la petita capital dels Cotswolds, al comtat de Gloucestershire. Aquesta antiga i pintoresca localitat es caracteritza pel seu estil arquitectònic anglès marcadament tradicional.Cirencester és fàcilment accessible des de Londres, Oxford i Bath, les grans ciutats al seu voltant.

L'escola d'anglès es situa en un dels edificis del campus. Altres edificis alberguen els dormitoris, el menjador, al local social, que compta amb un Starbucks, on en les estones lliures podràs socialitzar i practicar anglès amb els teus companys internacionals; i el cinema, on totes les nits es projecta una pel·lícula. Les grans extensions de jardí que emmarquen aquests bells edificis són l'escenari de les activitats lúdiques i esportives que es realitzen després de les classes.

Raons per triar l'escola:

  • fantàstica ubicació, a la regió campestre més bella de la Gran Bretanya
  • aules lluminoses i espaioses
  • autèntic ambient de campus
  • excel·lent oferta gastronòmica
  • instal·lacions esportives immillorables
  • extenses zones verdes
  • curta distància d'Oxford
Cirencester Rooms

El curs:

Els alumnes reben 15 hores d'anglès a la setmana.

Les classes estan dissenyades per desenvolupar la confiança de l'estudiant a l'hora de comunicar-se en anglès, per al que s'aborden temes i es realitzen activitats participatives acords a la seva edat. L'idioma s'ensenya en context amb l'objectiu de demostrar i practicar l'ús de l'anglès en la vida real, i no com a part d'una classe reglada.

Les classes fomenten les habilitats d'expressió oral i escrita i la comprensió auditiva i lectora, milloren la fluïdesa i brinden l'oportunitat de perfeccionar la precisió lingüística mitjançant exercicis gramaticals complexos i l'estudi de nou vocabulari.

El programa acadèmic es complementa amb classes dedicades a la cultura i centrades en els diferents aspectes de la vida britànica, com la música, els esports, la literatura i la història.

En arribar, tots els alumnes realitzen un examen oral i un altre escrit per determinar quin nivell és el més adequat per a ells. Els alumnes reben un butlletí de qualificacions (elaborat a partir de les avaluacions contínues durant l'estada) i un certificat d'assistència al final del curs.

El curs d'anglès es complementa amb una oferta d'activitats lúdiques per a les tardes i nits: concursos de talents, competicions esportives, nits de cinema, sessions de caçatresors, discoteca ...

Allotjament:

Els dormitoris es troben en edificis dins el mateix campus. Les habitacions són dobles i inclouen bany propio.Cada estudiant disposa de llit, roba de llit, armari, escriptori, cadira i llum de lectura. Moltes de les habitacions gaudeixen d'unes fabuloses vistes al campus. A l'edifici de dormitoris sol haver una zona comuna a disposició dels estudiants, per reunir-se amb els companys. Les habitacions s'inspeccionen diàriament, les zones comunes es netegen cada dia i la roba de llit es canvia un cop a la setmana. Hi servei de bugaderia a disposició dels estudiants. El preu de cada rentat és d'uns 2-3 GBP, i l'assecat costa un mínim de 1GBP.

Menjar:

Els àpats (esmorzar, dinar i sopar) se serveixen al menjador principal. En cada àpat es serveixen tant plats freds com calents. Hi ha disponible una barra d'amanides i menús per a vegetarians.

Per la seva banda, el personal de càtering està disposat a atendre qualsevol necessitat dietètica especial dels estudiants.

 

Acomodation Cirencester
Programa Cirencester
 

Para un correcto funcionamiento de la página y correcta experiencia de usuario utilizamos cookies en esta página. Ver política