610423218 / 630630098

cursos d'anglés a Edimburgh

Edimburg és la capital d’Escòcia, i la segona ciutat en població del país després de Glasgow. Ubicada en la costa est d’Escòcia, a la vora del fiord del riu Forth, és una ciutat que mereix una visita per la seua bellesa.

Esta ciutat és una preciosa estampa d’arquitectura imponent, mar i pujols verds, i els seus districtes The Old Town (ciutat antiga) i The New Town (ciutat nova) foren designats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1995.

A més Edimburg va ser un dels centrés més importants d’educació i cultura durant la Il·lustració degut a la seua universitat.

Cada mes d’agost Edimburg brilla pel seu Festival Internacional, el festival d’actuacions en directe més gran del món: música, teatre, dança i arts. En estiu concorren a més altres festivals, quedant tots agrupats baix la denominació Festival d’Edimburg, i fent de la ciutat un nucli de bulliciosa activitat cultural i històrica. Durant el festival la població de la ciutat es duplica.

Edimburg, amb un total de mig milió d’habitants, és la segona ciutat més visitada del Regne Unit, després de Londres, amb aproximadament 13 milions de turistes a l’any.

L’escola d’anglés es troba al mateix cor de la ciutat, a la vora de les principals atraccions i amb unes vistes exclussives del castell d’Edimburg.

 

El programa d’anglés en Edimburg està disenyat per a que l’estudiants gaudixca coneguent el millor de la ciutat, la seua arquitectura, la seua cultura i la seua història, al mateix temps que apren i millora el seu anglés amb professors altament qualificats.

 

 

Edinburgh

 

Para un correcto funcionamiento de la página y correcta experiencia de usuario utilizamos cookies en esta página. Ver política