610423218 / 630630098

Cursos de Inglés en Scarborough

L'escola d'anglès 'Anglolang' es troba a Scarborough, una localitat de 50 mil habitants a la costa de Yorkshire, una regió rica en història, cultura i encant. La bella ciutat de Scarborough va ser la localitat turística preferida pels britànics des del segle XVII, pels seus balnearis i platges, i l'antic castell, en una ubicació estratègica, ofereix vistes immillorables de la ciutat.
De fet, ha estat la localitat turística preferida pels britànics des del segle XVII.

Anglolang és una escola de reconegut prestigi i té fama per l'atenció minuciosa que posa en l'evolució de cada estudiant.

Scarborough

 

AngloLang Scarborough

L’ESCOLA – ANGLOLANG –

Des de 1985, Anglolang ha proporcionat cursos i serveis de la més alta qualitat per a individus, grups i empreses. L’escola compta amb l’acreditació del British Council i ofereix un ambient profesional i acollidor. Disposa d’unes instal.lacions modernes, wifi, pisarres interactives, sala de cinema, biblioteca, cafeteria i jardí.

ATENCIÓ INDIVIDUALITZADA

Anglolang ofereix atenció individualitzada a cada estudiant. Donat que el benestar és una característica important per a l’escola, en tot moment s’ofereix el màxim recolzament possible a l’estudiant perquè tinga una estada agradable.

UBICACIÓ PERFECTA

Anglolang es trova ubicada en la tradicional localitat costera de Scarborough., en la bella costa de North Yorkshire. L’escola es troba a 10 minuts caminant des de la platja i el centre del poble, en una el.legant construcció del S.XIX.

Scarborough - La población

LA POBLACIÓ, SCARBORUGH

Scarborough compta amb tot el que es pot esperar d’un poble coster ric en història, cultura i encant. El seu preciós paisatge ofereix al visitant una experiència inoblidable.

La ciutat ofereix una ampla gama d’entreteniment per a persones de totes les edats. Les seues dos platges principals són una excel.lent fornt de diversió. La Bahia del Sur, amb el seu port pesquer, la seua marina, els cafés, les sales d’entreteniment… I la Bahia del Nord, amb els seus esports aqüàtics i parcs. Les dues bahies es troben separades pel Castell Medieval de Scarborough.

LA ZONA, YORKSHIRE

Els cursos a Anglolang brinden a l’estudiant l’oportunitat de conèixer bells paratges al voltant de Scarborough. Yorkshire és una regió fascinant i compta amb catedrals i castells històrics, ciutats atractives amb centres comercials moderns, pobles pintorescos i tradicionals al llarg de la costa

Donat que la regió compta amb alguns dels paisatges més impressionants d’Anglaterra, en ella s’han rodat pel.lícules i series de TV, escenes de Robin Hood, Harry Potter…

York, Whitby, Harrogate, Leeds, … es troben a poca distancia i están incloses entre les excursions que els estudiants realitzen semanalment.

 

Flyer Scarborough
Flyer Scarborough

 

Para un correcto funcionamiento de la página y correcta experiencia de usuario utilizamos cookies en esta página. Ver política